عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
منتدى حبيب الملابين يرحب بكل عشاق العندليب الأسمر عبد الحليم حافظ رحمه الله وعشاق الفن الجميل متعاونين جميعا للحفاظ على فن العندليب وكل ما يختص به فلطالما أسعدنا ولا يزال بما تركه لنا من أعمال باقية مهما مر الزمان
عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
منتدى حبيب الملابين يرحب بكل عشاق العندليب الأسمر عبد الحليم حافظ رحمه الله وعشاق الفن الجميل متعاونين جميعا للحفاظ على فن العندليب وكل ما يختص به فلطالما أسعدنا ولا يزال بما تركه لنا من أعمال باقية مهما مر الزمان
عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

عبد الحليم حافظ حبيب الملايين

منتدى يعمل على نشر فنّ وأعمال العندليب الرّاحل وكلّ ما يختصّ به من تسجيلات ومطبوعات والحفاظ عليها حبّاً له ووفاءً وإخلاصاً من جمهوره
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 من مطبخي

اذهب الى الأسفل 
+3
zizighazy
فاتن فؤاد
فاطمه
7 مشترك
انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالأحد 21 ديسمبر 2014, 11:35 am

كعكه خفيفه للشاي


كلو طحين 


1 كاس زيت


1 كاس   حليب


4 بكبودر _ 4 فانيل


2 زبده 
2 شامينت ما بعرف شو بالمصري


وهون الطريقه  مع  الصور


وطبعا  من مطبخي الخاص  اتمنى  تعجبكم


من  مطبخي  10850369_360246947489899_1640443122_n



من  مطبخي  NOG1mT



من  مطبخي  10859778_360246440823283_1500856281_n



حراره  150




من  مطبخي  10877771_360246597489934_87919771_n


من  مطبخي  10877437_360793887435205_1458927996_n


نضعه  في  سكر  ناعم


من  مطبخي  10850356_360246437489950_68706781_n


جاهز وصحتين  على قلوبكم 


من  مطبخي  10850379_360246374156623_111432740_n
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاتن فؤاد
اشراقة حبيب الملايين
اشراقة حبيب الملايين
فاتن فؤاد


الأوسمة :
من  مطبخي  2qxs5eg
من  مطبخي  4t0rol

تاريخ التسجيل : 02/08/2014
عدد المساهمات : 2680
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالأحد 21 ديسمبر 2014, 1:49 pm



تسلم أيدك حبيبة قلبى فاطمة

انا لسه كنت عامله نفس الشكل ولفاه زى الكرواسون

بس وضعه فيه 3 بيض مع اختلاف شوية فى المقادير

والحشو عجوة او تمر مهروس مع القرفة

لكن مش عارفة  شامينت  هو ايه بالضبط عندكم

على العموم احنا بناخذ أفكار بعض وتسلم الاياااادى حبيبتى

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
zizighazy
نائب المدير
نائب المدير
zizighazy


الأوسمة :
من  مطبخي  2gvsobd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 9532
الموقع : حبيب الملاببن
المزاج : رائع مع حبيب الملايين
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالأحد 21 ديسمبر 2014, 2:19 pm

تسلم إيدك طماطم
طريقة و الله خفيفة عايزة أعملها
لكن المسميات المصرية إيه
لبكبودر و شامينت
حشوف بالمصرى إيه و أعملها
شكرا طماطم على زهرتنا الجميلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
علاء الدين أحمد
المدير العام
المدير العام
علاء الدين أحمد


الأوسمة :
من  مطبخي  W0mi2p

العمر : 57
تاريخ التسجيل : 04/10/2013
العمل/الترفيه : محامى
عدد المساهمات : 8652
الموقع : حبيب الملايين
المزاج : هادى مع العندليب
ذكر

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 22 ديسمبر 2014, 2:25 am

شكراااااااااا يا فاطمه جدااااااا
سأحاول ان شاء الله اعملها بمساعدة ام حبيب قلبي
بس الاول لازم نعرف شو شامنت
دا حتى جنة وفاتن اللي كنت حسألهم موش عارفين هههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://halim.forumegypt.net
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:18 pm

اولا  الشمينت  هو من  قشه الحليب  وانا  كمان يا ريت  اعرف  شو  بالمصري  عندكم


من  مطبخي  Phoca_thumb_l_chiment125g
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:23 pm

وممكن  فاتن  حبيبتي  عجوه او  تمر  كمان في  الحشوه او طلي او فواكه على مزاجك او الموجود  في البيت 
 وتسلمي  حبيبتي  على اهتمامك  ومرروك  وان شاء الله  الموضوع  متجدد  وراح  اضع  فيه  كل  اكلاتنا الفلسطنيه  الي  بعملها  في البيت  اكلات  شهيه وخفيفه
تحياتي  حبيبتي مع حبى مع حبى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:27 pm

جنة النعيم كتب:
تسلم إيدك طماطم
طريقة و الله خفيفة عايزة أعملها
لكن المسميات المصرية إيه
لبكبودر و شامينت
حشوف بالمصرى إيه و أعملها
شكرا طماطم على زهرتنا الجميلة

بكم بودر هي  ماده  مثل الطحين  بتخلي العجونه تخمر بسرعه والشمينت طبعا  عرفتكم شو هو
والشكر  لوجودك  حبيبتي واهتمامك 
اجمل تحياتي 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:27 pm

ورد ورد ورد ورد


تحياتي  جنتنا  الغاليه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:30 pm

علاء الدين أحمد كتب:
شكراااااااااا يا فاطمه جدااااااا
سأحاول ان شاء الله اعملها بمساعدة ام حبيب قلبي
بس الاول لازم نعرف شو شامنت
دا حتى جنة وفاتن اللي كنت حسألهم موش عارفين هههههه
ان  شاء الله  اعملها  خفيفه  وزاكيه  مع  الشاي وطبعا  عرفت  شو  الشامينت ههههه
وربنا  يخلي  حبيبه قلبك  ام صبري  ويخليكم  لبعض 
باقة ورد باقة ورد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالثلاثاء 30 ديسمبر 2014, 3:27 pm

هاي المره راح اقولكم عن ارغف بيتسا تعمل في البيت وخصوصا للاولاد زاكيه  كثير
وانا شخصيا بعملها دائما في البيت
المقادير
عجينه عاديه (طحين خميره ومليح)
جبنه صفراء 
بصل مفروم ناعم 
شطه حاره
ميه بندوره 
زيت زيتون او عادي ممكن
وبهارات فلفل اسمر وكمون وفلفل احمر وشويه مليح


من  مطبخي  10893400_366095780238349_1614376339_n


ما ننسى ندقق العجينه باشوكه عشان ما تنتفخ


من  مطبخي  10904719_366095773571683_215311331_n




من  مطبخي  10888251_366095790238348_1987458733_n


من  مطبخي  10877549_366095920238335_1587820687_n

من  مطبخي  1260696801
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمية داودي
جوهرة المنتدى
جوهرة المنتدى
سمية داودي


الأوسمة :
من  مطبخي  9a1q1h
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 03/11/2013
عدد المساهمات : 3196
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالثلاثاء 30 ديسمبر 2014, 3:33 pm

شكرا لك زهرتنا على هالبيتسا تبدو لذيذة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاتن فؤاد
اشراقة حبيب الملايين
اشراقة حبيب الملايين
فاتن فؤاد


الأوسمة :
من  مطبخي  2qxs5eg
من  مطبخي  4t0rol

تاريخ التسجيل : 02/08/2014
عدد المساهمات : 2680
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالأربعاء 31 ديسمبر 2014, 12:31 am


أشكرك حبيبتى فطومة

وتسلم إيدك الكريمة على هذه الوصفة الجميلة

ومنتظرين كثير من الأكلات الفلسطينية الجميلة

ولكى تحيـــــــــــــــــــاتى

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
zizighazy
نائب المدير
نائب المدير
zizighazy


الأوسمة :
من  مطبخي  2gvsobd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 9532
الموقع : حبيب الملاببن
المزاج : رائع مع حبيب الملايين
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالأربعاء 31 ديسمبر 2014, 7:29 am

حلوة جدا جدا طمطم
و سهلة
إن شاء الله حجربها
و خصوصا إنها بالزيت الزيتون

الف هنا و شفا على قلبك
تسلمى لينا وترفعى لينا أكلاتك الحلوة من إيدك الحلوة

شكرا زهرتنا منورانا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
علاء الدين أحمد
المدير العام
المدير العام
علاء الدين أحمد


الأوسمة :
من  مطبخي  W0mi2p

العمر : 57
تاريخ التسجيل : 04/10/2013
العمل/الترفيه : محامى
عدد المساهمات : 8652
الموقع : حبيب الملايين
المزاج : هادى مع العندليب
ذكر

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالخميس 01 يناير 2015, 12:00 am

روووووووعة يا فاطمه
البيتزا جميلة والاجمل لما نعملها بطريقتك البسيطة 
شكرااااااااا فطومه 
واحلى تحيااااتي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://halim.forumegypt.net
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 05 يناير 2015, 1:55 am

صحتين  على قلوبكم  جميعاااااااااااااااااااااااااااااااااا


ورد ورد ورد ورد ورد ورد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 19 يناير 2015, 10:40 am

هاي المره جايبه الكم  اكله معكرونه مع شنيتسل 




من  مطبخي  10943365_374745506040043_1094673699_n


المقادير  طبعا المعكرونه  مع انواع فلفل وطماطم وجبنه صفراء وبهارات
اما الشنيسل صدر دجاج مع  بيض وفتافيت الخبز باضافه للبهارات طبعا فلفل اسود وفلفل احمر حار وبهار شوارما
وصحتين على قلبوبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
zizighazy
نائب المدير
نائب المدير
zizighazy


الأوسمة :
من  مطبخي  2gvsobd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 9532
الموقع : حبيب الملاببن
المزاج : رائع مع حبيب الملايين
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالإثنين 19 يناير 2015, 1:10 pm

أنا بعملها بالظبط فطومة
و الله هى نفس المكرونة ومعاها صدور فراخ إسم فتافيت الخبز عندنا بقسماط
وبنقول نعمل فراخ بانيه
ألف هنا و شفا على قلبك روح قلبى فطومة الزهرة الجميلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاتن فؤاد
اشراقة حبيب الملايين
اشراقة حبيب الملايين
فاتن فؤاد


الأوسمة :
من  مطبخي  2qxs5eg
من  مطبخي  4t0rol

تاريخ التسجيل : 02/08/2014
عدد المساهمات : 2680
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالثلاثاء 20 يناير 2015, 11:54 am



تسلم إيدك حبيبتى فطومة على أكلتك الخفيفة والشهية


من  مطبخي  11w6olu

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
علاء الدين أحمد
المدير العام
المدير العام
علاء الدين أحمد


الأوسمة :
من  مطبخي  W0mi2p

العمر : 57
تاريخ التسجيل : 04/10/2013
العمل/الترفيه : محامى
عدد المساهمات : 8652
الموقع : حبيب الملايين
المزاج : هادى مع العندليب
ذكر

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالأربعاء 21 يناير 2015, 1:13 am

تسلم ايدك يا فاطمه ويسلم مطبخك
بس ياريت تقولي تفاصيل أكتر
مثلا الفلفل والجبنة والبقسماط والفراخ 
ألخبطهم على المكرونة ثم البوتاجاز ؟
ولا بيتضافوا ازاي ع المكرونة ؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://halim.forumegypt.net
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالخميس 22 يناير 2015, 1:31 pm

جنة النعيم كتب:
أنا بعملها بالظبط فطومة
و الله هى نفس المكرونة ومعاها صدور فراخ إسم فتافيت الخبز عندنا بقسماط
وبنقول نعمل فراخ بانيه
ألف هنا و شفا على قلبك روح قلبى فطومة الزهرة الجميلة
وانا والله  عرفت  جنه انك راح  تعرفها هاي الطبخه وتوقعت بتعمليها  مثلي بالضبط 
تحياتي الغاليه  حبيبتي وشكرا لمتباعتك الجميله للموضوع من قلبى من قلبى من قلبى من قلبى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالخميس 22 يناير 2015, 1:32 pm

فاتن فؤاد كتب:


تسلم إيدك حبيبتى فطومة على أكلتك الخفيفة والشهية


من  مطبخي  11w6olu




تسلمي  فاتن  حبيبتي  على مرورك الغالي
اغلى تحياتي وربنا يسلمك ويسعدك من قلبى من قلبى من قلبى من قلبى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمه
زهرة حبيب الملايين
زهرة حبيب الملايين
فاطمه


الأوسمة :
من  مطبخي  2prhaw4
من  مطبخي  4t0rol
من  مطبخي  2saaurd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 3670
الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين
المزاج : الحمد الله
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالخميس 22 يناير 2015, 1:38 pm

علاء الدين أحمد كتب:
تسلم ايدك يا فاطمه ويسلم مطبخك
بس ياريت تقولي تفاصيل أكتر
مثلا الفلفل والجبنة والبقسماط والفراخ 
ألخبطهم على المكرونة ثم  البوتاجاز ؟
ولا بيتضافوا ازاي ع المكرونة ؟

هههههههههه   والله  عــلاء  عرفت راح  تتطلب الطريقه  بالضبط  وعندك حق كارجل ما راح تعرف من المقادير فقط
وانا راح اخبرك طريقه سهله جدااا بتقلي كل الوان الفلفل مع بعض وبتضعهم على جنب وبعدين بتعمل الطماطم مع البهار الي بتحبه على الغازمع ماء ساخن وبتكون مقطع المعكرونه وبضيفهم على بعض لوقت قصير بكون جاهز وبعد هيك بضيف انواع الفلفل المقلي من غير زيت طبعاا
اما الشنيسل او صدر الدجاج بكون نظيف طبعاا وبضعه في البيض مع بهارات وضع بهار شوارما  بيعطي نهكه رائعه للطعام وبعد  هيك بتشيله من البيض وبضع عليه  فتافيت الخبر وبتقلي على النار  واكيد شهي جدااا وصحتين على قلبك يا عــــلاء  وان شاء الله اكون قدرت اوصلك الطريقه  باقة ورد باقة ورد باقة ورد باقة ورد باقة ورد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
علاء الدين أحمد
المدير العام
المدير العام
علاء الدين أحمد


الأوسمة :
من  مطبخي  W0mi2p

العمر : 57
تاريخ التسجيل : 04/10/2013
العمل/الترفيه : محامى
عدد المساهمات : 8652
الموقع : حبيب الملايين
المزاج : هادى مع العندليب
ذكر

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالجمعة 23 يناير 2015, 12:15 am

ههههههه وصلت يا فاطمه الطريقة
بس واضح اني هحتاج مساعدة مروه
وانا بعملها ان شاء الله
شكرااااااااااااا فطومه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://halim.forumegypt.net
علاء الدين أحمد
المدير العام
المدير العام
علاء الدين أحمد


الأوسمة :
من  مطبخي  W0mi2p

العمر : 57
تاريخ التسجيل : 04/10/2013
العمل/الترفيه : محامى
عدد المساهمات : 8652
الموقع : حبيب الملايين
المزاج : هادى مع العندليب
ذكر

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالجمعة 23 يناير 2015, 12:21 am

عندي سؤال مهم يا فاطمه
او جنة وفاتن
سؤال دايما بنسى اسال مروه عليه
ويما اني فاكر دلوقتي حسأله
رغم سالت مروه قبل كده بس نسيت قالتلي ايه ههههه
السؤال
لما بنعمل الكشري بمسوي العدس بجبة ازاي 
هل لوحدة وبعدين نضيفه ع الارز ؟ ولا الانين بيتخلطوا ببععض
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://halim.forumegypt.net
zizighazy
نائب المدير
نائب المدير
zizighazy


الأوسمة :
من  مطبخي  2gvsobd

تاريخ التسجيل : 12/10/2013
عدد المساهمات : 9532
الموقع : حبيب الملاببن
المزاج : رائع مع حبيب الملايين
انثى

من  مطبخي  Empty
مُساهمةموضوع: رد: من مطبخي    من  مطبخي  Emptyالجمعة 23 يناير 2015, 7:34 am

فى ناس بتسوى العدس داخل الكشرى
يعنى مع الأرز
لكن انا بحب اعمله لوحده
علشان الأولاد عندى ساعات بيحبوه لوحده
ولو حد عايز يعمل كمالة على رأى بائعى الكشرى
بغسل العدس بالماء و بصفيه
أضعه على النار و عليه كميه من الماء تغطى العدس و أضع بعض الثوم
 و بصلة صغيرة جدا مقطعة قطع صغيرة و بعض التوابل مثل الكمون و قليل من الملح
و أتركه على النار يغلى حتى ينضج ولا يصبح فيه أى كمية من الماء
وعند ما تضع كميتك فى الطبق
ضع ما تراه مناسب لك من كمية العدس
و بالهنا و الشفا يا حبيب الكل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
من مطبخي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 5انتقل الى الصفحة : 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عبد الحليم حافظ حبيب الملايين :: التواصل بين أحباء حبيب الملايين :: مطبخ حبيب الملايين-
انتقل الى: