| من مطبخي | |
|
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الثلاثاء 19 يناير 2016, 8:00 pm | |
| فطومة دى المقادير فين الطريقة ولا قصدك الصور تعبر عن الطريقة | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 20 يناير 2016, 1:56 am | |
| لا يا فاطمه قولي لنا الطريقة ازاي في التنفيذ اذا كان زيزي موش عارفة انا اللي حعرف ؟ ههههه وشكرااااااااا ع الاكلات الجديدة فطومه بس عايزين الطريقة | |
|
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 20 يناير 2016, 4:51 pm | |
| - علاء الدين أحمد كتب:
لا يا فاطمه قولي لنا الطريقة ازاي في التنفيذ اذا كان زيزي موش عارفة انا اللي حعرف ؟ ههههه وشكرااااااااا ع الاكلات الجديدة فطومه بس عايزين الطريقة متيألى فطومة سايبة الطريقة علشان نلخبط زى ما إحنا عايزين أو عملتها و طلعت أى كلام عايزة تدبسنا فيها يلا يا زهرتنا قولى عملت إيه يارب يكون خير | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي السبت 23 يناير 2016, 2:38 pm | |
| ههههههههههههه حاضر راح اقولكم الطريقه كنت بنتظر منكم هيك سؤال ما راح الخبطكم ولا شي اولا نعجن الطين مع ملح وماء ساخن دون خميره طبعاا ونكون مجهزين لحمه مفرومه مقليه على النار مع بهارات ونقطع العجين قطعه صغيره جداا ممكن بغطاء قنيه كولا او فنجان قهوه صغير ونضع داخل العجينه شويه لحمه ونسكرها وبعد هيك بنجهز لبن مطبوخ مثل العاده ونسقط ظاخل اللبن المفلي قطع العجين باللحمه وممكن نضيف على اللبن شويه ثوم وكمون بيعطي نهكه للاكل وان شاء الله المره القادمه لما اعملها بصور الطريقه وانا بعملها حتى توصلكم بصوره اوضح وصحتين وهاي الاكله ذاكيه في الشتاء باليل ههه | |
|
| |
عبدالمعطي كبير عائلة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 25/10/2013 عدد المساهمات : 5259
| موضوع: رد: من مطبخي السبت 23 يناير 2016, 8:16 pm | |
| صحتين على قلبكم | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 24 يناير 2016, 12:34 am | |
| - فاطمه كتب:
- ههههههههههههه حاضر راح اقولكم الطريقه كنت بنتظر منكم هيك سؤال
ما راح الخبطكم ولا شي اولا نعجن الطين مع ملح وماء ساخن دون خميره طبعاا ونكون مجهزين لحمه مفرومه مقليه على النار مع بهارات ونقطع العجين قطعه صغيره جداا ممكن بغطاء قنيه كولا او فنجان قهوه صغير ونضع داخل العجينه شويه لحمه ونسكرها وبعد هيك بنجهز لبن مطبوخ مثل العاده ونسقط ظاخل اللبن المفلي قطع العجين باللحمه وممكن نضيف على اللبن شويه ثوم وكمون بيعطي نهكه للاكل وان شاء الله المره القادمه لما اعملها بصور الطريقه وانا بعملها حتى توصلكم بصوره اوضح وصحتين وهاي الاكله ذاكيه في الشتاء باليل ههه ان شاء الله راح نعملها يا فاطمه بس النتيجة عليكي انتي بقى ربنا يستر هههههههه | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي السبت 19 مارس 2016, 9:07 pm | |
| | |
|
| |
عبدالمعطي كبير عائلة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 25/10/2013 عدد المساهمات : 5259
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 20 مارس 2016, 2:22 pm | |
| | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الثلاثاء 02 أغسطس 2016, 7:40 pm | |
| طبق المكرونة هو نفسه بعمله باللحمة المفرومة أو اللحمة القطع أو قطع الدجاج مظبوط فطومة ونوع المكرونة عندنا إسمها قلم أو فرن تسلم إيدك حبيبتى | |
|
| |
عبدالمعطي كبير عائلة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 25/10/2013 عدد المساهمات : 5259
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 03 أغسطس 2016, 10:10 pm | |
| - zizighazy كتب:
طبق المكرونة هو نفسه بعمله باللحمة المفرومة أو اللحمة القطع أو قطع الدجاج مظبوط فطومة ونوع المكرونة عندنا إسمها قلم أو فرن
تسلم إيدك حبيبتى مكرونه باللحمه القطع نجربها على كل حال مشكور لكم جميعا | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 04 أغسطس 2016, 3:16 am | |
| الطريقه زيزي وعبد المعطي نسلق المعكرونه ونضعها جانب وبعد هيك نقلي اللحمه وتكون شرائح ونضع بهارات ومليح طبعاا وبعدها نضعها في الصنيه مع المعكرونه واللحمه ونغطيها بابندوره المبروشه والجبنه الصفراء وفلفل حار اخضر ونضعها في الفرن وصحتين وعافيه على قلوبكم | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 04 أغسطس 2016, 3:20 am | |
| عندي في البيت بفضلوا المكرونه الطويله قليل ما بغير والحمد الله هاي المره اكلوا وانبسطوا | |
|
| |
عبدالمعطي كبير عائلة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 25/10/2013 عدد المساهمات : 5259
| |
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي السبت 06 أغسطس 2016, 1:54 pm | |
| انا بعملها و بتطلع زى العسل زيك يلا عايزين حاجة سهلة تانى | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 14 أغسطس 2016, 2:56 pm | |
| - فاطمه كتب:
- جمعه مبــــاركه
تسلم ايدك فاطمه انا بحب البسلة مع الارز جمعة مباركة عليكي يا زهرة | |
|
| |
| من مطبخي | |
|