| من مطبخي | |
|
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي السبت 24 يناير 2015, 12:54 am | |
| - جنة النعيم كتب:
فى ناس بتسوى العدس داخل الكشرى يعنى مع الأرز لكن انا بحب اعمله لوحده علشان الأولاد عندى ساعات بيحبوه لوحده ولو حد عايز يعمل كمالة على رأى بائعى الكشرى بغسل العدس بالماء و بصفيه أضعه على النار و عليه كميه من الماء تغطى العدس و أضع بعض الثوم و بصلة صغيرة جدا مقطعة قطع صغيرة و بعض التوابل مثل الكمون و قليل من الملح و أتركه على النار يغلى حتى ينضج ولا يصبح فيه أى كمية من الماء وعند ما تضع كميتك فى الطبق ضع ما تراه مناسب لك من كمية العدس و بالهنا و الشفا يا حبيب الكل الله يهنيكي يا جنة كده سهل جدااااا شكراااااااااا جنتنا الجميييييييييلة | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي السبت 24 يناير 2015, 12:59 am | |
| - فاطمه كتب:
- عنا بنسميها مجدره يعني عدس مع الرز وان شاء الله راح اعملها قريبا وراح ارفعها
وكمان جنه وصلت الك الطريقه السهله وبلطعم المصري المره الجاي راح اعرفك على طريقتنا احنا
ان شاء الله يا فاطمه ننتظر طريقتك بس خلي بالك عندنا الكشري مكون من أرز - مكرونة - عدس بجبة - صلصة - تقلية ودقة وشطة بحسب الرغبة | |
|
| |
عبدالمعطي كبير عائلة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 25/10/2013 عدد المساهمات : 5259
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 29 يناير 2015, 7:34 pm | |
| | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 08 فبراير 2015, 4:52 pm | |
| الطريقه طبعا شرحتها في الصور اكله طيبه وسريعه جدااا اول شي بنقطع الملفوف شرائح وبنضعها على النار خفيفه ثم نضيف الفلفل احمر واخضر حار على النار ومع زيت زيتون وبعد ما يذبل على النار نضيف شرائح لحمه الدجاج ونخلطه مع بعض على النار وفي النهايه نضيف البهارات فلفل اسمر وفلفل احمر وبهار شوارما بيعطي نكهه للاكل ومذاق رائع وصحتنين وعافيه على قلبوبكم | |
|
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 08 فبراير 2015, 6:56 pm | |
| لو تقصدى فطومة الملفوف الكابوتشى أنا بعملها و فعلا ممكن عشاء خفيف أكلة لذيذة جدا تسلم إيدك حبيبة قلبى الله لا يحرمنا منك حبيبتنا زهرتنا الرائعة | |
|
| |
عبدالمعطي كبير عائلة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 25/10/2013 عدد المساهمات : 5259
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 08 فبراير 2015, 9:43 pm | |
| هم هم هم هم هم بالهناء والشفاء ماتطرح ما يسرى يمرى | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 12 فبراير 2015, 2:01 am | |
| - جنة النعيم كتب:
لو تقصدى فطومة الملفوف الكابوتشى
أنا بعملها و فعلا ممكن عشاء خفيف أكلة لذيذة جدا تسلم إيدك حبيبة قلبى الله لا يحرمنا منك حبيبتنا زهرتنا الرائعة تمام جنه الكابوتشى وهي فعلا اكله خفيفه وسريعه ولذيذهشكرا حبيتبي على مرورك الغالي | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 12 فبراير 2015, 2:02 am | |
| | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 01 مارس 2015, 5:50 am | |
| الله الله يا فاطمه حاجة تفتح النفس والله تسلم ايدك وتسلمي دايمااااااااا يارب | |
|
| |
فاتن فؤاد اشراقة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 02/08/2014 عدد المساهمات : 2680
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 01 مارس 2015, 11:57 pm | |
| تسلم إيدك حبيبتى فاطمة
جميلة أكلاتك الفلسطينية اوى
المطبخ الفلسطينى يتميز بأكلاته الجميلة
لك أجمل تحيـــــــــــــــة
| |
|
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الإثنين 02 مارس 2015, 10:57 am | |
| الله فطومة ع الصبح كدة فتحتى نفسى للغداء و انا بقول يا فطار تكفى الصورة بتفول إنها أكلة شهية ألف هنا و شفا زهرتنا وروح قلبنا تسلم أيدك الله لا يحرمنا منك يارب | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 11 مارس 2015, 4:32 pm | |
| تمام فطومة كشرى بالمصرى تسلم إيدك أكله جميلة بالهنا و الشفا زهرتنا الرائعة | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الجمعة 24 أبريل 2015, 3:29 pm | |
| بموت فى البامية سواء باللحمة المفرومة أو قطع صغيرة أما الجيلى بالتوت يجنن بالهنا والشفا فطومتنا زهرتنا ست الكل | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 26 أبريل 2015, 1:24 am | |
| الله الله يا فاطمه طبق بامية جميييييل تسلم ايدك الرااااااائعة ان شاء الله المرة الجاية طبق محشي ويكون كرنب | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 29 أبريل 2015, 12:09 am | |
| | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| |
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 30 أبريل 2015, 1:06 am | |
| - فاطمه كتب:
- ههههههه ملفوف ابيض عــلاء صح اسه عرفت
المره الجاي وانا بحب كثير اكل الملفوف اقصد كرنب
ههههههههه ملفوف ولا كرنب يا فاطمه المهم انجزي وهاتيلينا الطبق وطريقتك في طهيه | |
|
| |
| من مطبخي | |
|