| من مطبخي | |
|
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: من مطبخي الأحد 21 ديسمبر 2014, 11:35 am | |
| كعكه خفيفه للشاي كلو طحين 1 كاس زيت 1 كاس حليب 4 بكبودر _ 4 فانيل 2 زبده 2 شامينت ما بعرف شو بالمصري وهون الطريقه مع الصور وطبعا من مطبخي الخاص اتمنى تعجبكم حراره 150 نضعه في سكر ناعم جاهز وصحتين على قلوبكم | |
|
| |
فاتن فؤاد اشراقة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 02/08/2014 عدد المساهمات : 2680
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 21 ديسمبر 2014, 1:49 pm | |
|
تسلم أيدك حبيبة قلبى فاطمة
انا لسه كنت عامله نفس الشكل ولفاه زى الكرواسون
بس وضعه فيه 3 بيض مع اختلاف شوية فى المقادير
والحشو عجوة او تمر مهروس مع القرفة
لكن مش عارفة شامينت هو ايه بالضبط عندكم
على العموم احنا بناخذ أفكار بعض وتسلم الاياااادى حبيبتى
| |
|
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الأحد 21 ديسمبر 2014, 2:19 pm | |
| تسلم إيدك طماطم طريقة و الله خفيفة عايزة أعملها لكن المسميات المصرية إيه لبكبودر و شامينت حشوف بالمصرى إيه و أعملها شكرا طماطم على زهرتنا الجميلة | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الإثنين 22 ديسمبر 2014, 2:25 am | |
| شكراااااااااا يا فاطمه جدااااااا سأحاول ان شاء الله اعملها بمساعدة ام حبيب قلبي بس الاول لازم نعرف شو شامنت دا حتى جنة وفاتن اللي كنت حسألهم موش عارفين هههههه | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:27 pm | |
| - جنة النعيم كتب:
تسلم إيدك طماطم طريقة و الله خفيفة عايزة أعملها لكن المسميات المصرية إيه لبكبودر و شامينت حشوف بالمصرى إيه و أعملها شكرا طماطم على زهرتنا الجميلة بكم بودر هي ماده مثل الطحين بتخلي العجونه تخمر بسرعه والشمينت طبعا عرفتكم شو هووالشكر لوجودك حبيبتي واهتمامك اجمل تحياتي | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:27 pm | |
| | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الإثنين 22 ديسمبر 2014, 4:30 pm | |
| - علاء الدين أحمد كتب:
شكراااااااااا يا فاطمه جدااااااا سأحاول ان شاء الله اعملها بمساعدة ام حبيب قلبي بس الاول لازم نعرف شو شامنت دا حتى جنة وفاتن اللي كنت حسألهم موش عارفين هههههه ان شاء الله اعملها خفيفه وزاكيه مع الشاي وطبعا عرفت شو الشامينت هههههوربنا يخلي حبيبه قلبك ام صبري ويخليكم لبعض
| |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الثلاثاء 30 ديسمبر 2014, 3:27 pm | |
| | |
|
| |
سمية داودي جوهرة المنتدى
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 03/11/2013 عدد المساهمات : 3196
| موضوع: رد: من مطبخي الثلاثاء 30 ديسمبر 2014, 3:33 pm | |
| شكرا لك زهرتنا على هالبيتسا تبدو لذيذة | |
|
| |
فاتن فؤاد اشراقة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 02/08/2014 عدد المساهمات : 2680
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 31 ديسمبر 2014, 12:31 am | |
| أشكرك حبيبتى فطومة
وتسلم إيدك الكريمة على هذه الوصفة الجميلة
ومنتظرين كثير من الأكلات الفلسطينية الجميلة
ولكى تحيـــــــــــــــــــاتى
| |
|
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 31 ديسمبر 2014, 7:29 am | |
| حلوة جدا جدا طمطم و سهلة إن شاء الله حجربها و خصوصا إنها بالزيت الزيتون الف هنا و شفا على قلبك تسلمى لينا وترفعى لينا أكلاتك الحلوة من إيدك الحلوة شكرا زهرتنا منورانا | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 01 يناير 2015, 12:00 am | |
| روووووووعة يا فاطمه البيتزا جميلة والاجمل لما نعملها بطريقتك البسيطة شكرااااااااا فطومه واحلى تحيااااتي | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الإثنين 05 يناير 2015, 1:55 am | |
| | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| |
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الإثنين 19 يناير 2015, 1:10 pm | |
| أنا بعملها بالظبط فطومة و الله هى نفس المكرونة ومعاها صدور فراخ إسم فتافيت الخبز عندنا بقسماط وبنقول نعمل فراخ بانيه ألف هنا و شفا على قلبك روح قلبى فطومة الزهرة الجميلة | |
|
| |
فاتن فؤاد اشراقة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 02/08/2014 عدد المساهمات : 2680
| |
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الأربعاء 21 يناير 2015, 1:13 am | |
| تسلم ايدك يا فاطمه ويسلم مطبخك بس ياريت تقولي تفاصيل أكتر مثلا الفلفل والجبنة والبقسماط والفراخ ألخبطهم على المكرونة ثم البوتاجاز ؟ ولا بيتضافوا ازاي ع المكرونة ؟ | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 22 يناير 2015, 1:31 pm | |
| - جنة النعيم كتب:
أنا بعملها بالظبط فطومة و الله هى نفس المكرونة ومعاها صدور فراخ إسم فتافيت الخبز عندنا بقسماط وبنقول نعمل فراخ بانيه ألف هنا و شفا على قلبك روح قلبى فطومة الزهرة الجميلة وانا والله عرفت جنه انك راح تعرفها هاي الطبخه وتوقعت بتعمليها مثلي بالضبط تحياتي الغاليه حبيبتي وشكرا لمتباعتك الجميله للموضوع | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 22 يناير 2015, 1:32 pm | |
| | |
|
| |
فاطمه زهرة حبيب الملايين
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 3670 الموقع : عبد الحليم حافظ حبيب الملايين المزاج : الحمد الله
| موضوع: رد: من مطبخي الخميس 22 يناير 2015, 1:38 pm | |
| - علاء الدين أحمد كتب:
تسلم ايدك يا فاطمه ويسلم مطبخك بس ياريت تقولي تفاصيل أكتر مثلا الفلفل والجبنة والبقسماط والفراخ ألخبطهم على المكرونة ثم البوتاجاز ؟ ولا بيتضافوا ازاي ع المكرونة ؟ هههههههههه والله عــلاء عرفت راح تتطلب الطريقه بالضبط وعندك حق كارجل ما راح تعرف من المقادير فقطوانا راح اخبرك طريقه سهله جدااا بتقلي كل الوان الفلفل مع بعض وبتضعهم على جنب وبعدين بتعمل الطماطم مع البهار الي بتحبه على الغازمع ماء ساخن وبتكون مقطع المعكرونه وبضيفهم على بعض لوقت قصير بكون جاهز وبعد هيك بضيف انواع الفلفل المقلي من غير زيت طبعاااما الشنيسل او صدر الدجاج بكون نظيف طبعاا وبضعه في البيض مع بهارات وضع بهار شوارما بيعطي نهكه رائعه للطعام وبعد هيك بتشيله من البيض وبضع عليه فتافيت الخبر وبتقلي على النار واكيد شهي جدااا وصحتين على قلبك يا عــــلاء وان شاء الله اكون قدرت اوصلك الطريقه | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الجمعة 23 يناير 2015, 12:15 am | |
| ههههههه وصلت يا فاطمه الطريقة بس واضح اني هحتاج مساعدة مروه وانا بعملها ان شاء الله شكرااااااااااااا فطومه | |
|
| |
علاء الدين أحمد المدير العام
الأوسمة : العمر : 58 تاريخ التسجيل : 04/10/2013 العمل/الترفيه : محامى عدد المساهمات : 8652 الموقع : حبيب الملايين المزاج : هادى مع العندليب
| موضوع: رد: من مطبخي الجمعة 23 يناير 2015, 12:21 am | |
| عندي سؤال مهم يا فاطمه او جنة وفاتن سؤال دايما بنسى اسال مروه عليه ويما اني فاكر دلوقتي حسأله رغم سالت مروه قبل كده بس نسيت قالتلي ايه ههههه السؤال لما بنعمل الكشري بمسوي العدس بجبة ازاي هل لوحدة وبعدين نضيفه ع الارز ؟ ولا الانين بيتخلطوا ببععض | |
|
| |
zizighazy نائب المدير
الأوسمة : تاريخ التسجيل : 12/10/2013 عدد المساهمات : 9532 الموقع : حبيب الملاببن المزاج : رائع مع حبيب الملايين
| موضوع: رد: من مطبخي الجمعة 23 يناير 2015, 7:34 am | |
| فى ناس بتسوى العدس داخل الكشرى يعنى مع الأرز لكن انا بحب اعمله لوحده علشان الأولاد عندى ساعات بيحبوه لوحده ولو حد عايز يعمل كمالة على رأى بائعى الكشرى بغسل العدس بالماء و بصفيه أضعه على النار و عليه كميه من الماء تغطى العدس و أضع بعض الثوم و بصلة صغيرة جدا مقطعة قطع صغيرة و بعض التوابل مثل الكمون و قليل من الملح و أتركه على النار يغلى حتى ينضج ولا يصبح فيه أى كمية من الماء وعند ما تضع كميتك فى الطبق ضع ما تراه مناسب لك من كمية العدس و بالهنا و الشفا يا حبيب الكل | |
|
| |
| من مطبخي | |
|